Case: Blågårdsgade

Da vi blev kontaktet i 2018 angående en sag på Blågårdsgade på Nørrebro, kunne vi atter engang få lov til at lave noget af dét vi er eksperter i: Nemlig fremstilling og montering af rækværker og altaner.

Nye altaner i Blågårdsgade
Før
Nye altaner i Blågårdsgade
Efter

Sagen:

Ejendommens ejer skulle bruge 8 nye altaner placeret ind mod beboernes gård, og det var lige en sag for os. Når der skal monteres nye altaner er der et stort forarbejde, der går i gang.

I denne sag har vi stået for beregning af statik og alle produktionstegninger, og i denne proces er det altid detaljen, der tæller. Der var et ønske fra ejendommens side om at altanerne skulle være moderne men alligevel naturlige på den gamle bygning. Det har vi forsøgt at imødekomme så vidt muligt – Det kommer bl.a. til udtryk i vores design og materialer.

Vi har fremstillet altanerne i varmeforzinket stål og malet i RAL 7016, med fiberbetonbunde, der kan holde til hvad som helst, aluloft og flotte Camaru hårdttræ håndlister, som vi synes er ret elegante.

Desuden valgte vi i monteringsprocessen at montere med skjulte, indspændte fastgørelser i murværk og bjælkelag, så altanerne er en så integreret del af bygningen som muligt.

Sagens udfordringer

Den største udfordring i netop denne sag var det faktum, at altanerne skulle monteres inde i en gård.

Rent logistisk var det nødvendigt i denne sag, at vi hejste altanerne ind over bygningen – Det er heldigvis en proces, vi har prøvet mange gange før og der var ingen problemer undervejs, men det er altid spændende om alt forløber som planlagt, når man har med de højder og vinkler at gøre.

Aflevering af sagen

 

Fredag d. 28. februar kunne vi aflevere de nymonterede altaner fuldstændigt i henhold til planen. Vi har været i tæt dialog med ejendommens ejer i hele processen og der var heldigvis stor tilfredshed at finde ved leveringen.

Vi er altid glade og stolte, når et projekt føres godt til dørs og vi håber, at beboerne bliver glade for deres nye altaner.

Vil du høre mere? Kontakt os her


Erik Plejdrup
Direktør, salg og projekt

Salg: tilbud@acstaal.dk
E-mail: ep@acstaal.dk
Telefon: +45 2689 2000