Case: Nørre Farimagsgade

En altan er en fantastisk udvidelse af en lejlighed – Pludselig er der mere leverum og ikke mindst mulighed for frisk luft i private rammer. Vi er altid glade for opgaver, der involverer altaner, fordi vi ved hvor stor glæde beboere får af dem. 

 

Efter
Efter

Hvad gik opgaven ud på?

Derfor var vi heller ikke i tvivl, da vi blev kontaktet i forhold til at lave altaner med smedejernsrækværker til Nørre Farimagsgade 58 i centrum af København. Det var en opgave, vi både kunne og ville løse.

Kunden havde brug for, at vi fremstillede, leverede og monterede altaner udført klassisk udseende smedejernsrækværk. Dét at være med fra starten på sådan en opgave, giver os mulighed for hurtigt at spore os ind på hvad kunden præcis har behov for og ikke mindst kan vi på den måde rådgive ift. de bedste materialer, den bedste udformning og meget mere. Når der skal laves altaner på gamle bygninger, stilles både store krav til æstetik, holdbarhed og brugbarhed.

Hvordan løste vi opgaven?

Vi valgte at fremstille værnet med smedejerns-ornamenter på balustre med henholdsvis 1 eller 2 ornamenter – vi er selv meget stolte af resultatet heraf. Desuden er altanbundene lavet i en indspændt løsning. Stålet er varmforzinket og malet til C3 og C5 i murværket.

Kunden var heldigvis meget glad for løsningen og beboerne på Nørre Farimagsgade 58 kan nu nyde det gode vejr (når det er der) på deres nye altaner.

Vil du høre mere? Kontakt os her


Erik Plejdrup
Direktør, salg og projekt

Salg: tilbud@acstaal.dk
E-mail: ep@acstaal.dk
Telefon: +45 2689 2000