Virksomhedsprofil

Virksomhedsprofil for AC-Stål

Firmanavn: AC-Stål A/S
Adresse: Industrileddet 5A, Svogerslev, DK 4000 Roskilde
Telefon: +45 4638 3003
E-mail: acstaal@acstaal.dk
CVR-nr.: 70409917
Etableringsår:  1960
Antal ansatte: 18

Kontortid: Se kontortider nederst på siden
Kunder: Industri, byggeri og offentlige virksomheder

 

For at løse opgaver bedst muligt, og med størst mulig værdi for dig, tilbyder vi:

CE-mærkning af stålkomponenter. AC-Stål er certificeret til at CE-mærke stålkomponenter til byggeriet, udført i EXC1, EXC2 og EXC3, i henhold til DS/EN 1090-1 og DS/EN 1090-2, sådan som der er krav om fra den 1. juli 2014. Læs mere om certificeringen her

Download certifikatet her:

Certifikat DS/EN 1090-1 EXC3 (Engelsk original)
Certifikat DS/EN 1090-1 EXC3 (Dansk version)

 

 

Kvalitet: AC-Stål vil igennem dialog med kunden afdække det forventede kvalitetsniveau, specificere og udføre dette i produktionen og til slut levere den aftalte dokumentation.

Leveringstid: AC-Stål har hurtig levering til aftalt tid.

Dialog og optimering: Hos AC-Stål er dialogen med kunden en vigtig del af vores projektgennemgang, fordi vi derigennem kan opnå en optimering af opgaveløsningen, for at kunden får det helt rigtige produkt udført på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til kvalitet, pris og processer.

Total- og underleverandør: AC-Stål står gerne for hele processen omkring logistik, montering mv. for at levere et fuldt færdigt emne inkl. overfladebehandling og lignende. Også når der blot ønskes en råvare til kundens videre forarbejdning, er det en opgave for os. Klik på et punkt i topmenuen, for at se hvilke produkter og materialer vi arbejder med – samt vore maskiner og kapacitet.

Klik her for at komme i kontakt med os