Fransk altan

Fransk værn, udført i fladstål med lodret udfyldning og hårdttræs håndliste. Varmforzinket og malet. Blankavej 1-9, 2500 Valby. 29040.

Ansvarlig

Erik Plejdrup
Direktør, salg og projekt

Salg: tilbud@acstaal.dk
E-mail: ep@acstaal.dk
Telefon: +45 2689 2000

Med en fransk altan fra AC-Stål A/S kan du få mere lys og luft ind i boligen

Hvad er en fransk altan?

En fransk altan er et udvendigt stålværn, der monteres for en indadgående dør direkte på facaden. Konstruktionen går også under navnet et fransk værn. 

Hvad er fordelen ved en fransk altan?

En fransk altan giver dig ikke direkte mulighed for at indtage morgenkaffen ude i det fri, da det ikke er en altan, du kan træde ud på. Men du kan sidde inde i boligen og nyde kaffen, solen, luften og lyset, der strømmer ind. Eller du kan læne dig ud og mærke livet og luften i ansigtet.

Måske er du slet ikke klar over, at en fransk altan er en langt billigere og enklere byggeløsning med mange af de samme fordele, som en rigtig altan giver? En fransk altan er derfor et fint alternativ til en rigtig altan.

For boligforeninger, der allerede har monteret altaner på eksisterende etagebyggeri, kan opsætning af franske værn være en praktisk løsning for boligerne i stueplan, hvor der ikke er mulighed for at opsætte altaner.

Nyttig viden, når du har besluttet dig for at bygge en fransk altan

Altanbyggeri kræver altid byggetilladelse fra kommunen. Det gælder også for franske altaner/franske værn. Til gengæld volder franske altaner sjældent problemer, når du søger om byggetilladelse hos kommunen i modsætning til almindelige altaner.

Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i reglerne på området og kontakter kommunen, inden du beslutter dig for at montere en fransk altan/fransk værn.

Hvad hjælper vi med, når du skal bygge en fransk altan?

Sammen med din håndværker eller hovedentreprenør hjælper vi med at finde frem til lige netop den franske altan/franske værn, der passer til jeres behov.

AC-Stål tilbyder et bredt udsnit af franske altaner i elegant design

AC-Stål tilbyder mange forskellige typer franske altaner/franske værn i elegant design, hvoraf nogle er monteret med håndlister i hårdttræ (se under Rækværker). Alle vores værn leveres overfladebehandlede med varmforzinkning og evt. malede.

Nedenfor finder du et udpluk af nogle af de franske altaner og franske-værn-løsninger, vi har lavet:

AC-Stål AC-Stål er certificeret efter DS/EN 1090-1 EXC1, EXC2 og EXC3. Vi udfører alle typer franske værn i stål og med alle former for håndlister (se under Rækværker ). Overfladebehandling i varmforzinkning og evt. maling. Se også vores Rækværker og Altaner. Klik på billederne for at se dem større.


Franske værn med udfyldning i mat sikkerhedsglas og håndliste i hårdttræ. Varmforzinket stål. AB Solkrogen, Vigerslev Allé 380 mfl. Hvidovre.
Franske værn med udfyldning i mat sikkerhedsglas og håndliste i hårdttræ. Varmforzinket stål.

AB Solkrogen, Vigerslev Allé 380 mfl. Hvidovre.

 

Franske værn med lodret udfyldning og håndliste i hårdttræ. Varmforzinket stål og malet i RAL 6009, så det matcher de leverede altaner. Blankavej 1-9, 2500 Valby.
Franske værn med lodret udfyldning og håndliste i hårdttræ. Varmforzinket stål og malet i RAL 6009, så det matcher de leverede altaner.

Blankavej 1-9, 2500 Valby.

 

Fransk værn, udført i rør med lodret udfyldning, varmforzinket. Bryggergården, Ringsted.
Fransk værn, udført i rør med lodret udfyldning, varmforzinket.

Bryggergården, Ringsted.

 

Fransk værn udført i fladjern med lodret udfyldning og varmforzinket. Brådebæk Søpark, Hørsholm.
Fransk værn udført i fladjern med lodret udfyldning og varmforzinket.

Brådebæk Søpark, Hørsholm.

 

Fransk altan/fransk værn i varmforzinket stål, der er udført i fladjern med udfyldning i hulplade.
Fransk altan/fransk værn i varmforzinket stål, der er udført i fladjern med udfyldning i hulplade.

 

Fransk altan/fransk værn i varmforzinket stål med strækmetal fyldning. Vestervænget, Roskilde.
Fransk altan/fransk værn i varmforzinket stål med strækmetal fyldning.

Vestervænget, Roskilde.

 

Fransk altan/fransk værn, der er udført i vinkel- og fladjern med lodret udfyldning i varmforzinket stål. Nødebovej 55, Nødebo, Fredensborg.
Fransk altan/fransk værn, der er udført i vinkel- og fladjern med lodret udfyldning i varmforzinket stål.

Nødebovej 55, Nødebo, Fredensborg.

© ac-staal.dkbyggeriRækværkerFranske altaner og franske værn